Novosti

pročitajte najnovije vijesti

i saznajte novosti

Energetska učinkovitost

obnovite fasade i uštedite

saznajte kako ...

Iksuz

Prijava problema na zgradama

prijavi problem

Poštovani stanari,

kako bismo omogućili jednostavniju, bržu i kvalitetniju komunikaciju te bilježenje aktivnosti vezanih uz stambene zgrade, trgovačko društvo Plzet u svojstvu upravitelja stambenih zgrada predstavlja Vam aplikaciju IKSUZ. 

 

IKSUZ – Informacijsko Komunikacijski Sustav u Upravljanju Zgradama je informatičko rješenje koje stanarima olakšava i pojednostavljuje komunikaciju te omogućuje pristup svim relevantnim informacijama vezanim uz stambenu zgradu.

Aplikacijom se želi svim stanarima omogućiti uvid u aktivnosti i poslove vezane uz stambenu zgradu, ali i pojednostaviti:

- Prijavu problema na zajedničkim dijelovima zgrade:

Svaki problem koji se javi, Vaš predstavnik zgrade može jednostavno i brzo prijaviti. Svi ostali stanari o tome će dobiti obavijest i mogu pratiti tijek rješavanja istoga u realnom vremenu kao i svu komunikaciju između nas i predstavnika zgrade.

- Zaprimanje obavijesti od strane upravitelja: 

Nove obavijesti za planirane aktivnosti na zgradama možete pročitati na “oglasnoj ploči” zgrade u sustavu.

- Zaprimanje dokumenata od strane upravitelja:

Potrebni eventualni dokumenti ili tražene ponude biti će proslijeđene od strane upravitelja u digitalnom obliku kroz sustav. Iste ćete moći preuzeti na “oglasnoj ploči” zgrade u sustavu.

- Komunikacija između stanara pojedine zgrade:

U sustavu postoji “zid zgrade” na kojemu svi stanari mogu pokretati teme za raspravu koje su vezane uz potrebe stanara ili zgrade. Također svi stanari  mogu na sve započete teme i odgovarati.

Postavljanje aplikacije vrlo je jednostavno, a za korištenje iste potrebni su Vam računalo ili mobitel i pristup internetu.  

Uspješan rad!

Plzet d.o.o. - upravljanje nekretninama

adresa: II istarske brigade 13/1

tel:    +385 52 694 038

fax:   +385 52 694 039

mob: +385 91 288 72 76

radno vrijeme: pon-pet, 07:00-15:00